Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

lauantai 28. helmikuuta 2015

Politiikkaa ja sosiaalista elämää


Vilkas päivä. Päivän tilaisuus oli salamyhkäiseltä vaikuttavassa paikassa. Arkadia Bookshopin kellarissa oli useita huoneita, joissa oli oleskelutiloja. Hyllyissä ja pahvilaatikoissa erilaista kirjallisuutta.

Tilaisuus ei varmaan ollut ensisijaisesti Riku Eskelisen kampanjointia eduskuntaan, sillä suurin osa läsnäolijoista oli ulkomaalaisia. Useimmat varmaankin Suomessa olevia ukrainalaisia, jokunen suomalainen ja mahdollisesti venäläinen.

Käytössä ollut tila ei ollut erityisen suuri ja istumapaikat oli kutakuinkin miehitetty. Vanha tiiliseinä loi hieman salaperäistä tunnelmaa.

Palaan myöhemmin tilaisuuden sisältöön. Yritän saada videotakin näkyviin. Tilaisuudessa tapahtui yllättävä episodi, mutta siitäkin myöhemmin.

Saimme uusia näkökulmia poliittisesti hankalaan Ukrainan tilanteeseen. Tässä Iltalehden juttu tapahtumasta.

Illalla saimme vieraita. Oli mukava tavata unkarilaisia ystäviämme. S:n tapasimme viimeksi syksyllä Unkarissa kuten hänen vanhemman poikansa ja tämän vaimon. Nyt oli mukana myös S:n puoliso J, jonka olemme tavanneet edellisen kerran 80-luvulla.

Eilen olimme Espoossa tapaamassa vanhoja ystäviä. Muistelimme kymmenen vuoden takaista hiihtoloma-aikaa, jolloin olin viettämässä sapattia Kreikassa. Kahden muun pariskunnan miehet olivat luonani viettämässä lomaa. Kävimme silloin Olympiassa ja Delfoissa. Katsoimme muutaman diakuvan ja videokoosteen aiheesta.





Ei kommentteja: