Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

lauantai 14. helmikuuta 2015

Selvisin


Selvisin talvilomaan asti. Toivottavasti pääni ja kroppani vertyvät nyt. Tulen saamaan kovasti virikkeitä, mutta yritän taapertaa kieli keskellä suuta ja jalat tietä. Ei pidä urakoida, muttei koko aikaa maatakaan.

Ehkäpä poskiontelon tulehduskin on väsyttänyt. Ainakin sitä nyt kuurilla tapetaan.

Olen yrittänyt hillitä kävelyintoani. Tällä viikolla kävelin kolme kertaa. Eilen yritin pidätellä vauhtia. Täytyy kiiruhtaa hitaasti vauhtia nostaen kuin Lasse Viren aikoinaan juostessaan.

Ruoka- ja juomatottumukset ovat palanneet ennalleen. En kaipaa enää kylmiä juotavia kuten syövän aikana. Kahvia latkin entiseen malliin eikä sen tarvitse olla espressoa.

Paino onneton on taas noussut. Väsyneenä en tahdo jaksaa hillitä mielitekojani. Kai silläkin saralla pitää kiiruhtaa hitaasti. Vaikeata tulee olemaan jollei väsymys hellitä.


Mainos:

Seuraava keskustelukerho Optimistiklubin kokous Kopperoisella Pakilassa 20.3. klo 19. Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen samuel.kopperoinen@elisanet.fi viimeistään 18.2. tai kunnes ilmoittautumisia on riittävästi. Läksykirja on Markku Kuisman Suomen poliittinen taloushistoria 1000–2000. Keskusteluteema: Tarvitaanko kasvua? Osallistuminen ei sido jäsenyyteen. Tervetuloa!

Ei kommentteja: