Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

tiistai 9. joulukuuta 2014

Iltaraportti

Viheliäinen flunssa vain jatkuu ja jatkuu. Pari päivää sitten ajattelin, että kurkku on jo parantunut, kun ei ollut kipeä enää. Eilisiltana se oli niin kipeä, että otin Panadol Forten. Kummallista veivaamista. Kollega kyllästyi, kun oli kuukauden potenut ja kävi hakemassa kuurin. Tänään sanoi, että tuntuu paremmalta. Kuka näitä viruksia ja muita pöpöjä ymmärtää? Minäkin olen jo yhden antibioottikuurin syönyt, mutta ei vain auttanut. 

Uusi kokemus tällainen. En muista milloin minulla olisi ollut tällainen.

Huomenna menen verikokeeseen, jolla mitataan thyroxin vaikutus. Jokohan alkaisi oikea taso löytyä? Ainakin tässä ihmisfysiikan tuntemus lisääntyy. 

Mainitsin aiemmin, että lupauduin haastateltavaksi, kun syöpälääkärini kiinalaisella opiskelijalla kuuluu potilaan kuuleminen opintoihin. Eilen tämä soitti. Hän oli tavattoman ystävällinen ja kohtelias. Oikein ääni hymyili. Hän puhui erinomaista englantia. Hän kyseli kokemuksiani sairauden ajalta ja sen jälkeen.

Huomenna soitetaan lääketieteellisen tiedekunnan varainhankinnasta ja tehdän alustava haastattelu.   


Taidan ottaa ensi yöksi CPAP-laitteen käyttöön, vaikka flunsaa vielä onkin. Katsotaan vaikuttaako se väsymyksen tuntemuksiini. 

Olin taas TaiK:issa. Aloin kokeilla miten Illustrator -ohjelma toimii taiteen tekemisen tukena. Sillä voidaan muum muassa tehdä suoria viivoja napsauttelemalla janan päihin. Aloin tehdä kaupunkimaiseman päälle omalle layerilleen ääriviivakuvaa. Alkoi näyttää aika mukavalta.

Ei kommentteja: