Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

lauantai 20. joulukuuta 2014

Task force kehiin

Kodinlaittopaine johtuu siitä, että meille tulee illalla vieraita laulamaan joululauluja. Runojakin ehkä lausutaan. Mukavaa siis tiedossa.

Saimme kommandoparin auttamaan tilannetta. M-poikamme saapui mielitiettyineen lisäkäsiksi. Jälkimmäinen lähti sitten Tallinnan lautalle, mutta kiva että hänkin käväisi. Laittoivat yhdessä meille joulukuusen kasaan.

Minä olen saanut arviointeja edistetyiksi, mutta jätän loput suosiolla maanantaiksi, jotta voin myös auttaa, kun kuuluu tarve olevan.

Toivoisin, että tulevina jouluina voitaisiin panna painoa minun tarpeelleni saada leipätyöt pois käsistä ennen loman alkua. Ehkä se olisi nytkin onnistunut, mutta vaimon jalkaan tuli vika ja sellaistahan sattuu. Ehkä tähänkin sopii syöpäveljeni lausahdus "Otetaan mitä annetaan".

Turvapaikkatarjouksia ei ole tullut, joten yleinen kanta lienee se, että yritämme tukea vaimoni kanssa toisiamme myös vastamäessä, kuten joskus lienemme luvanneet. Yritetään olla aikuisia ja työntää ehdollisia periaatteita tarvittaessa syrjemmälle.

Ei kommentteja: