Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

lauantai 30. toukokuuta 2015

Karvat kuriin

Koulu oli kuollut kuin kivi, enkä päässyt edes sisälle. Liekö kulkupolitiikka muuttunut sairauslomani aikana? Työpisteen tavarat piti koota 1.6. mennessä, mutta niin ei sitten käy.

Ajelin sitten Itikseen ostaakseni partatrimmerin, jollaista olen jonkin aikaan haikaillut. Ajattelin mennä Expertille ja parkeerasin autoni halliin Pasaasin päähän. Expert olikin muuttanut Itiksen itäpäähän Stockan viereen. Matkalla mietin Anttilaakin, mutta mietin, että Expertillä voisin saada kunnon tuote-esittelyn. Uudessa isossa liikkeessä oli runsaasti oranssipuseroita ja pääsin heti palveltavaksi. Oli Philipsiä, BaBylissiä ja Remingtonia. Hintaskaala oli 49-79 €:a. BaByliss kuulosti oudolta partakoneen merkiksi.


Sain myyjän esittelystä nopeasti yleiskuvan ja ostin 49 €:n Philipsin. Kallimmissa olisi ollut sähköinen säätö, tässä manuaalinen. Philips on brändinä yhtä hohdokas kuin armeijan ruokala. Hoitanee hommansa, mutta glamour on kaukana.


Tällainen ostos ei juuri tuonut onnen tunnetta. Liittyisikö siihen, ettei liity erityisesti identiteettiin. Hoidettu parta toki liittyy. Ajelin ensimmäisen kerran, enkä ollut erityisen vaikuttunut. Ehkä en osannut ajaa oikein. Täytynee tutustua ohjeeseen. 18 millin säädöllä ei tapahtunut juuri mitään, seitsemällä enemmän. Partaan jäi kuitenkin sojottavia hapsia. Jatkaa pitää.





Ei kommentteja: