Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

tiistai 21. huhtikuuta 2015

Huolettaa, jopa pelottaa


Poliittinen tilanne on minusta vähän pelottava. Se johtuu siitä, että perussuomalaiset ovat toiseksi suurin puolue. Aistin, että puolue on agressiivisempi kuin mitä Timo Soinin ulkoisen leppoisan olemuksen perusteella voisi luulla.

Sain kerran FB-kaveripyynnön. Muistelin nähneeni kyseisen henkilön jossakin omien kaverieni sivuilla ja päästin hänet joukkoon. Kohta sain pari oudon tuntuista kaveripyyntöä. Nettiä selailemalla tunnistin heidät perussuomalaisiksi. Ilmeisesti ensimmäinen oli jonkinlainen troijanhevonen.

Tämä henkilö oli ihan säyseänä joukon jatkeena, mutta myöhemmin hän julkaisi niin hurjia päivityksiä, että laitoin hänet pois.

Minulla on hyvin paljon ulkomaalaistaustaisia opiskelijoita. Mukavaa väkeä. Yhdessä ryhmässä 19:sta opiskelijasta heitä on peräti 15. Toivon, ettei perussuomalaisten mukanaolo hallituksessa ei tiedä heille pahaa.

Perussuomalaiset ovat nyt voimainsa tunnossa. Heidän päämääränsä tiedetään. Toivon todella, että muut hallituksen jäsenet ja erityisesti pääministeri pystyvät pitämään heidät ruodussa.




Ei kommentteja: