Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

lauantai 14. toukokuuta 2016

Soitin sairaalaan

En saanut illalla unta. Ehkä se johtui illan keskustelusta, joka kai piti aivosoluja liikaa liikkeellä. Otin puolen yön jälkeen ensimmäisen pillerin puolikkaan. Kohta toisen. Sitten kolmannen. Olin vielä kahden ja kolmen välillä hereillä.

Aamulla noustiin sitten myöhään. Kummallista kyllä tunsin itseni virkeämmäksi kuin eilen. Söimme aamiaista lounasaikaan.

Kahdeltatoista alkoi jääkiekko-ottelu Suomi-Ranska. Aloin taas askarrella saadakseni matsin ruutuun. Asensin vaimon koneeseen Chromen, koska MTV:N neuvonnasta sanottiin kannattavan käyttää sitä. Ei apua. Yritin sitten omalla läppärilläni livetv.sx-sivua. Latasin sivulla mainitun ohjelman koneeseeni. Se ei toiminut Macbook-ympäristössä. Sivuilla kehoitettiin vielä rekisteröitymään ja jopa antamaan luottokorttitiedot. Kovasti vakuutettiin ettei veloiteta mitään. Rekisteröitymisen jälkeen esiin tuli sivu, jolta en löytänyt jääkiekkoa. Kun menin aiemmalle sivulle ja virkistin sen, en kuitenkaan päässyt katsomaan matsia.

Yritin myös vanhalla Windows-koneellamme. En onnistunut pääsemään MTV:n kautta näkemään peliä. Vaadittiin kirjautumista, mutta en päässyt eteenpäin annettuani tiedot.

Sitten tapahtui ihme. Veivasin samoja asioita uudestaan omalla läppärillä ja "Sesam aukene", ottelu avautui ruudulle. Toisesta erästä oli muutama minuutti jäljellä. Loppu hyvin, mutta miksi tämän pitää olla tällaista. Miksi käyttäjä unohdetaan jatkuvasti, kun näitä järjestelmiä rakennetaan?

Soitin erätauolla sairaalaan. Linjalle sattui sama hoitaja kuin eilen. Kysyin voisiko asiani viedä päivystävän lääkärin päätettäväksi. Hän kertoi kuitenkin puhuneensa kenttävastaavan hoitajan kanssa. Hän kehoitti minua lepäämään. Riittää että tiistaina otetaan laaja verenkuva. Pahoinvoinnista ja huimauksesta mainittiin. Niissä tapauksissa pitää tietysti ottaa yhteyttä. Huimausta minulla on, mutta niin on ollut aikaisemminkin.

Olin tänään herättyäni pirteämpi, mutta nyt väsyttää taas.

Tiistaita ja torstaita odotellessa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hessu ei tarvitse kirjautua MTV3 sivuille vaan pääset suoraan katsomaan matsit kun painat live lähetystä.Näin me olemme saaneet matsit mtv3:lta. Toivottavasti pääset pian siirtoon.Hyvää vointia ja jatkoa.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.katsomo.fi/#!/tv/MTV3?toista Siinä suora linkki suoraan lähetykseen :)

Reijo Leppänen kirjoitti...

Tekniikassa on liikaa muutoksia koko ajan. Medioilla on keskinäinen kisa, ja ohjelmistojen tekijöillä on keskinäinen kisa, ja käyttöjärjestelmien tekijöillä on keskinäinen kisa, ja tietokoneiden tekijöillä on keskinäinen kisa, ja virustehtailijat haluavat häiritä tietotekniikkaa.

Heikki Honkala kirjoitti...

Kiitoksia kovasti! Tänään onnistuin pääsemään.

Heikki Honkala kirjoitti...

Kiitoksia! Onnistuin näkemään tänään toisen erän lopun ja viimeisen erän.

Heikki Honkala kirjoitti...

On monta hämmentäjää sopassa. Luulisi moiselle bisneksellä olevan tärkeää, että käyttäjä saa hyviä kokemuksia.