Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Ikävä oire

Tunaroin. Olin laittanut kaksi kuvaa, joissa oli sosiaaliturvatunnukseni. Poistin ne blogista. Myöhemmin hoksasin, että toinen niistä näkyy myös Facebook-linkeissäni. Poistin linkin ensin "Sairaan rakas elämä"-ryhmästäni. Facebook poisti kaiken. Onneksi vain ensin näytti siltä. Sivu ilmeni pian normaalina, mutta ilman viimeistä linkkiä. Valitettavasti mukana meni myös kaverieni reaktioita linkkiin. Oman seinäni linkistä onnistuin poistamaan pelkän kuvan.

Minulla on ripuli. Joku on ennustanutkin sellaista minulle. Hoitaja arveli, että tämä ei ole käänteishyljintää vaan johtuu saamistani hoidoista.

Olen ollut tänään aika flegu.






Aivan yläpuolellani on helikopterikenttä. Se on pyöreä ja ulottuu hieman kantikkaan talon katon ulkopuolella. Onnistuin kuvaamaan tänään kopterin lähdön kentältä. Kopteri (tai kopterit?) operoi jostakin muusta tukikohdasta. Kun se laskeutuu yläpuolelleni, se lähtee kohta pois. Hississä ei muistaakseni ole tätä seiskakerrosta pidemmälle nappuloita. Varmaan tuolta katolta kuitenkin pääsee suoraan hissiin.





Sain hyvin läheisiä yllätysvieraita tänään. Lisäksi eilen kävi ja tänään sittemmin yksi vieras kumpanakin päivänä. Heistä olikin tieto ennestään.

Honkalan miehet

Ei kommentteja: