Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

tiistai 17. marraskuuta 2015

Riemastuttava aamulähetys


Hoitaja toi minulle kummissaan ison ruskean kirjekuoren, joka oli tullut ilman postimerkkejä.





Yhtä kummissani availin paketin. Siellä oli minulle puhdas sairaalayöpuku, pari sairaalapesulan muistilehtiötä, pesulalogolla varustettu heijastin ja kirje sekä lähettäjä käyntikortti. Lähettäjä kehotti katsomaan kuvaansa Facebookista ja tunsinkin hänet ulkonäöltä.




Tämä hauska lähetys liittyy edelliseen sairaalakierrokseeni Syöpäklinikalta. Kirjoitin silloin jotakin sairaalavaatteiden pesuhuollosta. Muistaakseni kirjoitin kieli poskessa olevan mukavaa, että pesulassa napitetaan pusero-osia, joten puseron saa nopeasti päälle. Totuus lienee se, että jotkut eivät viitsi avata nappeja pannessaan puseron pyykkiin.

Silloin kirjoitukseni oli huomattu pesulassa ja taisin saada terveisiä.

Lähettäjä kehottaa lähettämään pyykkiä riittävästi, että heille riittää töitä. Kutsuu tutustumaan pesulaan, kun voimat riittävät. Hän tarjoutuu myös käymään vierailulla, jos on pulaa.

Kun varmaan luet tämän, hyvä lähettäjä, kerron, että olet lämpimästi tervetullut vierailemaan luonani ja pesulavierailu voisi sopia Optimistiklubillemme. Voisimmeko käydä muutaman hengen ryhmänä, jos/kun palaan täältä normaalielämään?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Katsohan paketin pohjalle, siellä pitäisi olla kynäkin. Pesulavierailu käy myös ryhmälle, joten tervetuloa. Ps. Ota tuo viimeisen lauseen jos pois, se ei oikein sovi Optimistiklubin jäsenelle :).
Laitan yksityisviestiä mahdollisesta vierailusta.
Jaksamista ja toivottavasti ne suonetkin löytyy.

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa (:
/Viiru

Heikki Honkala kirjoitti...

Juu, taisi olla kynäkin. :) Lämpimät kiitokset kaikesta tästä ja tervetuloa! Joo, sovitaan ykstityisviestinä.