Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

lauantai 7. marraskuuta 2015

Oudossa maailmassa




Tekee hyvää, kun on ohjelmaa. Ajatukset pysyvät poissa jäytävästä huolesta. Oli mukava katsella, kun ammattimies tekee töitä. Tietää koko ajan mitä tekee, ei ole turhia liikkeitä, ripeät otteet, haastaviinkin tilanteisiin löytyy konstit. Kaiken lisäksi tykkää työstään.

Päätyökseen hän opettaa noita autojuttuja. Opiskelijat saavat nauttia opettajasta, joka osaa asiat myös käytännössä.

Tämä automies on ainoa veljeni, kun toinen kuoli jo vauvana. Oli mukava jutella samalla.


Me veljekset olemme kuin yö ja päivä siinä suhteessa, että veljeni tietää autoista suunnilleen kaiken ja minä en juuri mitään. No, on hänellä ruskeat silmätkin ja minulla siniset. Samasta kohdusta olemme kuitenkin kotoisin.

Tällä ammattimiehellä on tällä hetkellä tilauksia kuten osaavilla kuuluukin olla. Jos tarvitset autollesi huoltoa tai remonttia, ota yhteys Twinfixiin. Hyvää kannattaa odottaakin.



Verstaalla on sille ominainen tuoksu. Johtuu huolloissa tarvittavista nesteistä. Työvälineet ovat miehekkään näköisiä. Alla oleva on suosikkini.











Yrittäjän katteeseen tulee klommo, jos joutuu menemään kesken kaiken varaosakauppaan. Näin kävi tänäänkin. Syy oli niin kummallinen, että levyjarrupakkauksessa oli päällä oikeaa tavaraa osoittava teksti, mutta sisällä kaksi jarrua väärää kokoa.

Hessumobiilissa palveltiin, kuten opetan. Myyjä antoi tilalle oikeat osat, antoi ilmaisen hyvityksen ja pyysi anteeksi. Velimiehelle jäi hyvä mieli. Minulle selvisi, että Hessumobiilin nimi johtuu siitä, että perustaja on kaimani. Perheyritys, veljeäni palveli perustajan poika.


Kelpaa ajaa taas, kun tietää, että auto on hyvin huollettu. Samalla vaihtuivat kesärenkaat talvikiekkoihin.






Ei kommentteja: