Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

sunnuntai 15. marraskuuta 2015

A la carte -tason palvelua sviitissä

Sairaalaruokaa. Keitot ovat oikein hyviä.







Sviitissä kun ollaan, tarjolla on myös a la carte -lista. Se mikä maistuu, voi näiden sairauksien potilailla vaihdella. Ateriat voidaan räätälöidä mielitekojen mukaan, että potilaat kohtuullisesti ruokittua. Jos ei mikään mene alas, tarjotaan jotakin ravintoseosta. Viimeinen vaihtoehto on ruokkia suoraan suoneen.




Tässä on tulolla ensimmäinen smoothie. Vain kuorellisia hedelmiä saa käyttää. Marjatkaan eivät käy. Tämä lasteni rakkausprojekti on aiheuttanut hieman päänvaivaa sairaalassa. Tämän hetken tilanne on, että saa käyttää, kunhan hygieniasta pidetään huolta ja blenderi annetaan käytön jälkeen laitoskeittiöön pestäväksi.


Hyvää on

Kysyin mitä yhden oven pielessä oleva teksti "Punainen lääkärikanslia" tarkoittaa. Potilaat on jaettu punaisiin ja sinisiin. Luultavasti kyse ei ole silmien väristä. Kyseinen kanslia on punaisia potilaita hoitaville lääkäreille. Jossakin lienee myös sinisien lääkärien mesta.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siellähän olisi mageeta olla, ellei olisi sitä syöpää! Kaikkee hyvää, paranemisia ja tsemppiä sulle!
Kauankohan joudut olemaan eristyksissä?

Heikki Honkala kirjoitti...

Älä muuta virka. Tämä ensimmäinen keikka voi kestää 4-5 viikkoa. Sitten ehkä päääsen lyhyeksi ajaksi kotiin. Sitten takaisin. Kiitos sinulle kannustusviestistäsi!

Mips kirjoitti...

En ole vähään aikaan kurkistanut blogiisi, joten tämä uusi syöpä toden totta tuntuu kurjalta. Kyllä yksi kerta olisi riittänyt. Voimia, tsemppimieltä ja hyviä päiviä toivon sinulle ja perheellesi!

Heikki Honkala kirjoitti...

Kiitos Mips lämpimästä viestistäsi! Noita tarvitaan.