Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

lauantai 17. syyskuuta 2016

Juomisen suhde nukkumiseen

Love storyn kirjoittaminen edistyy hitaasti. Tarina ei pursuile ulos päästäni. Kirjoitan nyt pikkuhiljaa. Voi olla, että teksti on parempaa tai sitten ei. Luimme tänään vaimoni kanssa tekstejämme toisillemme. Tämä oli poikkeuksellista. Hän tekee kirjaa ja joutuu kamppailemaan aikaa vastaan. Hänellä on nyt hyvä kirjoitussää. Minun jokeni virtaa hiljalleen. Haluan kuitenkin jatkaa tarinaa, jotta sen parissa viihtyvät saavat lisää luettavaa.


Tänään juomiseni on sujunut paremmin kuin eilen. Kello on nyt yli viiden ja olen saanut tyhjennetyksi kolme puolilitraista. Vielä neljäs ja laskuihin muut juomiset niin karhu on selällään. Eilen sain hyvän alun aamupäivällä. Iltapäivällä unohdin asian. Sitten meillä meni aika pitkään kauppareissulla eikä juotavaa ollut mukana. Olisihan sitä toki saanut, mutta ...

Latkin juotavaa iltaa myöten, mikä kostautui yöllä. Uni katkesi kaksi kertaa, tiedätte miksi. Heräsin vielä kolmannen kerran. Tällä kertaa en saanut unta. Kävin syömässä aamiaisen. Sitten nukuin.

Minun pitäisi saada juominen ja nukkuminen koordinaatioon.




Ei kommentteja: