Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Todiste blondiunestani

Nyt olen tönkkö. Teksti ei pursuile. Psyyke kai pakottaa huilamaan ja lepopäivä tänään onkin.

Otan esiin yhden aiheen, joka tuli eilen mieleeni. Kävin viemässä vaimoni ja pari muuta "häämatkalle" Viaporin lautalle. Lauma lokkeja taisteli jostakin laatikon näköisestä, jossa täytyi olla syötävää. Turisteja huvitti kovasti.

Kauppatorilla on syytä pitää lujasti kiinni omista eväistään, koska rynnäköivät lokit tietävät mitä haluavat, eivätkä juuri siekaile.

Kaupunki on yrittänyt kovasti häätää Kauppatorin päällekäyviä lokkeja. Jonakin vuonna muistan nähneeni verkkoviritelmiä telttakatosten yllä. Lokit pääsivät silloinkin kahviloiden pöydille.

Lieköhän Helsingin kaupungin ilmatorjunta antanut periksi.

Eiköhän tämä haittailmiö kannata kääntää eduksi, koska se tuo turisteille niin paljon hupia. Esitteisiin teksti: Koe Kauppatorin lokit! Pidä kiinni eväistäsi.

Siinähän on vieressä kaupungintalo. Turisteille voisi luvata, että sieltä saisi korvauksen lokkien ryöstämistä eväistä. Tuskin tuo niin ihmeitä maksaisi. Voisi olla eksoottistakin. "Siellä on niin hirveitä lokkeja, että kaupunki maksaa vahingot."

No tulkoon vielä toinen.


Sain kommentin, että alla olevan Facebook-kuvan perusteella on vaikea ajatella, että olen ollut blondi. Yläpuolella on todiste asiasta.



Ei kommentteja: