Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

torstai 8. syyskuuta 2016

Kenen rakkaustarina?

Joku oli kysynyt, onko Love story meidän rakkaustarinamme. Ei ole.

Kirjoittajalla on syytä olla takanaan elämä, josta ammentaa, kun tekee fiktiota. Lisäksi hän tarvitsee mielikuvitusta, kaikenlaisia tietoja ja korvat ovat kuulleet kaikenlaista. Päässä olevista ja sinne tulevista aiheista tehdään seos, jonka lukeminen on toivottavasti antoisaa. Ajattelen, että kertomani tarina voisi olla totta.


Olen ollut tyytymätön kännykkäni kameran valotuskykyyn. Kuviin tulee liikaa valoa. Kamera on tarkkaan ottaen työnantajani. Puhelinlaskut vähennetään palkastani, kun alan taas saada sitä. Huomasin että Macbookissani olevan kuvansiirtosovelluksen "Palauta alkuperäinen"-toiminto saa aikaa erittäin kauniit ja kylläiset värit. Oletettavasti kuvaa ei saa yhtään editoida, jotta ominaisuus toimii. Ohjelmassa on myös "Paranna"-vaihtoehto, mutta se ei ole alkuunkaan yhtä hyvä. Kummallista.

Eilen imuri sammui ilman syytä kesken siivouspuuhani. Käynnistysnappula ei toiminut. Keittiössä on kaksi pistorasiaa. Yläpuolisessa  oli imurin töpseli ja alemmassa vedenlämmittimen. Kun nykäisin viimeksi mainitun irti, imuri käynnistyi.