Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

perjantai 30. tammikuuta 2015

Jäseniä vai tykkäyksiä?

Eilen perustamassani Facebookin ryhmäsivussa "tulevaisuuden lasten puolesta" on nyt 29 jäsentä. Yritin ensin perustaa toista vaihtoehtoa eli sivua, mutta tuntui hankalalta. Tein sitten ryhmän, mikä oli helpompaa.

Sivuun ei liittyä jäseneksi, sitä voi vain tykätä. Siihen on varmasti paljon matalampi kynnys kuin jäsenyyteen, vaikka sekään ei sido mihinkään.

Se, että ryhmässä on vaikkapa 50.000 jäsentä on varmasti paljon painavampi asia kuin saman verran tykkäyksiä. Kuvitteellinen tilanne voisi olla sellainen, että jos haluaisi käydä juttelemassa jossakin isossa firmassa jonkin ympäristöä säästävän toimenpiteen puolesta, 50.000 jäsenyyttä selän takana olisi hyvä tuki. Se, että keskustelun tulos julkaistan näin monen jäsenen mediassa, pistää ajattelemaan.

Jos sinusta näissä tässä blogissa kirjoittamissani ajatuksissa tulevaisuuden lasten puolesta on järkeä ja olet Facebookissa, toivoisin, että tulet mukaan. Ryhmän jäsenenä voit halutessasi kutsua sähköpostitse mukaan sellaisia, joiden arvelet olevan samaa mieltä. Pääset ryhmäsivulle tästä.

Olemalla mukana voit ajatella minun laillani, että ainakin me yritimme.

Ei kommentteja: