Lymfoomasta selvinnyt, akuutista leukemiasta toipuva mies rakentaa uutta taiteilijaelämää

tiistai 12. huhtikuuta 2016

Hyrskyn myrskyn

Huusholli on nyt hyrskyn myrskyn. Toimelias ystävämme rupesi raivaamaan vaimoni kanssa minulle maalaustarvikepaikkaa olohuoneeseen lähemmäksi pöytää, jolla maalaan. Nyt on kirjahylly tyhjennetty maalausjutuille ja hyllystä poistettu lasitavara odottaa olohuoneen pöydällä uudelleensijoitusta. Kaikenlaista tavaraa on pitkin ja poikin. Saatiin myös vierashuoneeseen tilaa, kun  saimme viedyksi kaksi joutuvaksi jäänyttä patjaa sorttiasemalle.

Onneksi tomera ystävämme tulee torstaina jatkamaan projektia.

Olemme ajatelleet olohuoneeseen pitkää pöytää, jonka toisessa päässä voisi maalata ja toisessa kestitä vieraita.

Kun olen hissunkissun, tunnen itseni terveeksi. Fyysinen touhuilu kuitenkin saa minut tunnistamaan haurauteni. Onneksi minulle ei tänään sälytetty kohtuuttomasti tekemisvelvoitteita. Olen vieläkin kummissani siitä, että väsähdin niin äkkiä maanantaiaamuna pyörätuolia lykkiessäni.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Varmasti raskasta huomata heikkouden tunnetta, pelko ja kärsimättömyys heräävät,kaipuu aikaan, kun vastaava ponnistelu ei tuntunut missään. Ja katsoa, kun vierellä ihmisillä jalka nousee nopsaan ja terveyttä riittää... "Niin kuin on päiväsi, niin on voimasi!" Lisäisin Heikki sinun blogia seuratessa vielä, että "niin kuin on päiväsi, niin on asenteesi!" Näen epäilyksen korpin siellä, missä sitä ei välttämättä tarvittaisi,ja luottamuksen, toivon ja ilon silloin, kun sitä vähiten voisi inhimillisesti katsoen olla! Päiväsi tiedetään, elämäsi on arvokas joka hetki. T. Lukijasi

Heikki Honkala kirjoitti...

Lämpimät kiitokset sinulle kauniista sanoistasi! Niin se on: "Niin kuin on päiväsi, niin on voimasi." Hyvin valittu lainaus!