Lymfoomasta selvinnyt, akuutista leukemiasta toipuva mies rakentaa uutta taiteilijaelämää

perjantai 8. huhtikuuta 2016

Kuvia mikä-mikä-mikä-maasta
Päädyin seikkailultani hissillä johonkin Hematologian osastojen 7A ja 7B väliseen liinavaatevarastoon. Aika lähelle "kotia".

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos. Tuo 46 :nneksi viimeinen on mielenkiintoisin . T päivi

Taina kirjoitti...

Kun on itse tehnyt suurimman osan työurastaan juuri isoissa sairaaloissa (TAYS, HYKS/Lastenklinikka, Jorvi), niin sairaalan "alamaailma" on osa normaalia arkea. Nämä kuvat havahduttavat hyvin huomaamaan, että suurimmalle osalle ihmisiä esimerkiksi puhelin jossain keskellä pitkää käytävää on outo juttu. Niistä vastattiin entisaikaan hakulaitteisiin, kun oltiin matkalla siellä maan uumenissa. Nykyisin lienee kaikilla kännykät, eikä hakuja tarvita.

Heikki Honkala kirjoitti...

Kiva kun löytyi sellainen.

Heikki Honkala kirjoitti...

Sinulle tuttua, meille muille jännittävää. Kiitos tuosta selityksestä. Se kertoo meille, kuinka ajat ovat nopeasti muuttuneet.

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäinen ja pari viimeistä näyttävät tutuilta :). Jaksamista! t. pyykkäri

Heikki Honkala kirjoitti...

Hei pyykkäri! Pitkästä aikaan. Mukava kun löysit tuttuja juttuja. Miten jakselet!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tällä hetkellä aika hyvin. Lomailen ensi viikon, mutta palaan sen jälkeen että saat sitten puhdasta päälle. Yritän pistäytyä kun olet taas osastolla. Hyvää kotilomaa!

Heikki Honkala kirjoitti...

Kiitos pyykkäri! Hyvää lomaa sinulle! Mukavaa, että puhdas, vihreä uniformu taas odottaa. Nähdään.

Anonyymi kirjoitti...

Melkoinen liuta kuvia! ��

Anonyymi kirjoitti...

Muistan tuon tunneliston kesältä 2004, kun menin Meilahteen ensimmäistä kesää kesätöihin parikymppisenä. Pukukopilta piti noita käytäviä pitkin seikkailla työpaikalle. Olin varma, että eksyn joku aamu. Varmaan piirsin karttaa, tai kävin ensimmäisinä päivinä kävelemässä käytävää eestaas, pysähtyen välillä katsomaan eteen ja taakse. Kertoipa joku sitten legendan, että joskus sinne on potilas eksynyt ja kuollut. :O Onneksi löysit osastolle takaisin! Tuo yksi mutkakuva on kovin tuttu - sen kohdalla tuli katsottua usein puhelimesta, että ehtiikö just ja just osastolle tarpeeksi ajoissa, vai meneekö tiukille. Jaksamisia teille, koko perheellenne ja itsellesi!

Heikki Honkala kirjoitti...

Eikö. Kiva ettei enää tarvitse sählätä 36 ruudun filmeillä.

Heikki Honkala kirjoitti...

Mukavaa, että kuvat laukaisivt muistojasi. Sinulla olikin erikoinen tuloreitti työmaalle. Eräs toinenkin kertoi legendan luolastoon eksyneestä potilaasta. Kaikkea hyvää myös sinulle ja läheisillesi!