Lymfoomasta selvinnyt, akuutista leukemiasta toipuva mies rakentaa uutta taiteilijaelämää

keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Mistä pöytiä?

Nyt täällä on sen näköistä, että eletään kuin viimeistä päivää. Olohuoneen pöydältä lasitavara on kadonnut ja tilalle on tullut kirjoja. Saimme yllättäen apuvoimaa, kun vanhimman poikamme vaimo ilmestyi. Olohuoneen järjestys on tapetilla. Olen käynyt läpi tori.fin tuoli-ja pöytätarjonnan. Siellä on yli 2.700 mööpeliä tai mööpeliryhmää. Osa tosin ostoilmoituksia. Eipä löytynyt sopivaa.

Tuntuisi, että toimiva ratkaisu olisi kaksi 150 senttiä pitkää pöytää peräkkäin asetettuna. Artekilla olisi sellaisia, mutta maksavat mammonaa. Torisivustollakin taisi olla niistä vain ostotarjouksia. Ei huvittaisi ostaa Ikeasta. Laatu ei ole minusta riittävän hyvää. Sitäpaitsi potentiaalinenkin laatu laskee, jos minä joudun pöydät kasaamaan.

Kävin viemässä vaimoni Bulevardille ja menin Jätkäsaareen kävelylle. Olo oli pikkuisen heiveröinen.  Kävin kahvilla yhdessä kuppilassa.
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko Jätkäsaaressa vielä se huumeneulojen vaihtopiste, R-kioskin vierellä? Katsoin kerran asuntoa siitä läheltä. Kiva alue sinänsä,mut merikin kyllä jää vähän sivuun.

Heikki Honkala kirjoitti...

Enpä osaa vastata. Arkkitehtuuri näyttää kiinnostavan kokeilevalta. Merinäkymää ei riitä kuin vähemmistölle.