Lymfoomasta selvinnyt, akuutista leukemiasta toipuva mies rakentaa uutta taiteilijaelämää

torstai 7. huhtikuuta 2016

Seikkailemassa

Nyt kun saan poistua osastolta, lähdin nuuskimaan sairaala-alueen sokkeloita. Päätin mennä ensin vierailemaan Syöpäklinikan osastolle 7, jolla minua hoidettiin pari vuotta sitten lymfooman vuoksi.


Tämän parvekkeen ovi oli lukossa

Yritin löytää Koliosairaalan alta yhteyttä maanalaisiin käytäviin, mutta en onnistunut. Ajattelin, että ehkei sinne potilaat yksin pääsekään.Wikipedia tietää, että nefrologia tutkii munuaisia.


Kolmiosairaalan aulassa on piristävän väristä taidetta.


Tämä on oikeasti kolmiulotteinen teos. 

Täällä käsitellään Meikun postia


Syöpäklinikan osasto 7 oli siirretty kahdeksanteen kerrokseen asbestiremontin alta. Kävelin osaston läpi. Juttelin yhden tutunnäköisen sairaanhoitajan kanssa. Tunnistin yhden toisenkin ja yhden lääkärin, mutta en jutellut heidän kanssaan. Juttelin myös yhden potilaan kanssa. Hän odotti lääkäriä. Hän on toipumassa kivessyövästä.Näitä sokkeloita pitkin pääsee vaikka mihin
 Voisikohan tuolla Terveystieteiden keskuskirjastossa vierailla potilasasussa?
Taas Postiasemalla


Yritin päästä Tornisairaalan hissillä 15. kerrokseen, mutta en onnistunut. Menin 14. kerrokseen. Kuulin että viidennessätoista on hallinto, eikä sinne pääse.


Kolmiosairaala

4 kommenttia:

Liiolii kirjoitti...

Oletpa tosiaan seikkaillut. Hienot maisemat tuolta ylhäältä. "Voimakeskus" tuossa yhdessä kyltissä kuulostaa varsin hyvältä. Saakohan sieltä voimaa?

Anonyymi kirjoitti...

Monenlaisia työpaikkoja tarjoava laitos - maan alaisia tärkeitä käytännöllisempiä töitä, ja kerros kerrokselta kohti hallintoa ja paperien pyörittelyä.

Heikki Honkala kirjoitti...

Voimaterapiaa, eikö? Taitaa viitata kadun toisella puolella olevaan sairaala-alueen omaan voimalaan, joka kuulemma käynnistetään vain jos valtakunnan verkosta ei saada virtaa.

Heikki Honkala kirjoitti...

Sanos muuta. Tämä on pieni kaupunki. Ainakin nuo potilaidenkuljettajat tuntuvat olevan tyytyväisiä työnantajaansa, koska jotkut ovat olleet vuosikymmeniä täällä hommissa.