Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

lauantai 23. huhtikuuta 2016

Vertaistietoa



Kyselin kantasolusiirron siirtämisen uuden ajankohdan informoinnista Allogeeninen kantasolujensiirto -verkostolta. Olen saanut tietoja kahdelta vastaajalta. Ensimmäisellä siirto viivästyi seitsemän viikkoa ja hän sai tiedon kuukauden päästä siirtymisestä. Hän on ollut fyysisesti erikoisen hyvässä kunnossa noihin aikoihin. Hän käveli päivittäin yli kymmenen kilometrin lenkkejä. Hän kehotti ei odottamaan tietoa uudesta ajankohdasta ennen kuin se on päätetty.

Toisella oli siirto siirtynyt runsaan kuukauden tulehduksen vuoksi. Hän oli päätynyt tapaamaan vain paria lähimpää perheenjäsentään odotusaikana.

Nuo vastaukset herättävät toivoa siitä ettei viivästys ole hirmuisen suuri. Some osoitti taas voimaansa potilaisen vertaistuen mahdollistajana.

Onneksi saimme tänään unilääkettä apteekista. Luulen, että rytmini on niin sekaisin, että tarvitaan tukitoimia sen oikaisemiseksi.

2 kommenttia:

Vesa kirjoitti...

Rytmit kohdalleen Heikki ja voimia tuleviin! Olen seurannut blogejasi innolla ja olen proseduurissasi sitä kautta mukana. Tsemppiä tuleviin koitoksiin!
t. Vesa

Heikki Honkala kirjoitti...

Kiitos Vesa! Mukavaa kun olet mukana tukemassa minua tällä matkalla.