Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

tiistai 26. huhtikuuta 2016

Yritän ryhdistäytyä

Minun oli eilen tarkoitus polkea kuntopyörää. Tuli kuitenkin mieluinen este, kun eräs poikkeaja istuikin iltaan saakka. Mukavaa kun saimme seuraa. Illalla en viitsi ponnistella ettei uni häiriinny.

Minusta tuntuu, että viirukseni on hommansa tehnyt. En juuri tunnista oireita enää. Voisin vielä hypätä siirtojunaan. Mietin voisinko soittaa osastolle ja ilmoittaa, että täältä tullaan. Luultavasti siellä on jo viritelty ohjelmia uusiksi. Ehkä virustaudin jälkeen pitää myös olla varoväliä.

Töppäsin aamulla, kun jäin herätyksen jälkeen loikoilemaan ja nukahdin uudestaan. Täytynee illalla vielä varmistaa uni lääkkeellä.

Olen aika rauhallisin mielin. Yritän taistella liikkumattomuutta ja loikoilua vastaan. En voi kehua onnistumisilla.

Kirjoitin täällä blogista, jonka kirjoittajan kanstasolusiirto oli mennyt hyvin. Halusin kiittää häntä, mutta en onnistunut. Blogi oli tehty Wordpressillä ja olisin tarvinnut tunnussanan. Minulla on sellainen kyseiseen alustaan, mutta en muistanut enkä löytänyt sitä. Harmillaista että nämä alustan tuottajat vahtivat niin mustasukkaisesti reviirejään. Voihin tosin olla, että järjestelyillä torjutaan viiruksia. Omassa blogissanikin on kommentointi hankalaa. Blogger on Googlen alusta. Luulisi moisen firman osaavan tehdä kommentoinnin helpoksi. Olin sanomaisillani, että onhan se helppoa Facebookissakin, mutta huomasin, että sielläkin pitää olla jäsenenä ennen kuin voi kommentoida ja edes nähdä päivityksiä.

Olen tehnyt Facebookiin pilakuvia mainiolla Bitstrips-sovelluksella. Nyt Bitstrips on noin vain lopettanut palvelun. Oli hauskaa puuhaa vääntää sillä hupijuttuja. Siihen loppui sekin lysti.

Yritän tänään ryhdistäytyä.


Ei kommentteja: