Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Tervetuloa osastolle

Meillä oli mukavia vieraita. Täysipainoinen päivä. Kurkku tuntuu taas vähän. Olinkohan taas liian ohuella takilla liikkeellä? Vaimo laittoi minulle todella tymäkkää terveysjuomaa: inkivääriä, sitruunaa ja valkosipulia.

Mukavaa jos pääsisitte seurakseni osastolle. Älkää ujostelko sitä, että olen eristysosastolla. Moni saattaa ajatella, että vain aivan lähipiirin sopii tulla. Sellainen ei ole tilanne. Tulkaa ihmeessä muutkin. Päiviä on monia. Ottakaa mielellään yhteys vaimooni niin kuulette yksityiskohtaisemmin kulloisestakin tilanteesta: attribuutti@gmail.com tai Facebook. Yksi eilinen soittaja esittäytyi Pekko Aikamiespojaksi. Hänkin on tulossa.

Paikka on Meilahden kolmiosairaala, Haartmaninkatu 4, rakennus 3, osasto 7B, Helsinki.






10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

https://m.youtube.com/watch?v=XhoRoCOEKpw

Rukouksin muistaen ja voimia toivottaen, tärkeää päivääsi kohden! T. Lukijasi

Anonyymi kirjoitti...

Miten voit ottaa vastaan vieraita, jos samaan aikaan et saisi saada flunssa- tms.tartuntaa...

Anonyymi kirjoitti...

Hessu: ET ole ollut ollenkaan niin varovainen niin kuin sinun olisikuulunut olla,,,,,,, minulla on useita ystäviä jotka ovat sairastuneet ja onneksi jopa toipuneet vastaavasta syövästä --- mutta heille on annettu 100% sellaiset ohjeet ennen hoitojen, hoitojen ollessa läsnä sekä hoitojen jälkeenkin ---- että "pysy pois kaikista vieraista". Sinä toivoilet kaikissa viesteissä täällä, että "tulkaa tänne....minä menen sinne ja tänne"....". Se on niin väärin..... Sinun olisi pitänyt pidättäytyä ja sinun pitää pidättäytyä pari vuotta sittenkin kun toivottavasti selkeydyt, pysy pois kaikista muista! Niin se on! Usko!!!

Anonyymi kirjoitti...

Mutta, jos sairaalasta ei kielletä olemasta ihmisten ilmoilla, niin kai sitä silloin voi? Eikö se Hessu vast'ikäänkin kysynyt sairaalasta lupaa osallistua johonkin tapaamiseen ja lupa tuli, kunhan on varovainen. Erakoituminen kyllä viimeistään tappaa sellaisen seurallisen ihmisen, kuten Hessu on.

Anonyymi kirjoitti...

Myöhäisillan tervehdys Heikki! Onkin jo ehtinyt Tonavassa vettä virrata sen jälkeen kun viimeksi kirjoittelin kuulumisia ja jätin puumerkkini tänne vieraskirjaan. Säännöllisesti olen silti luonasi täällä vieraillut. Omassa elämässä on juuri nyt paljon kysymyksiä vailla vastausta, risteyksiä, joista jokin tie pitäisi valita. Valitako pieni kinttupolku vailla opasteita, suurempi vilkasliikenteinen maantie vai tunnelmallinen kylätie, joka kuitenkin pimeällä voi ilman katuvaloja olla pelottava. Mikä tie valita, kun määränpääkin on vähän epäselvä? Reittivalintaa miettiessä on blogistasi ollut suuri ilo ja apu! Oletkin tietämättäsi tainnut olla vähän kuin kartanlukijana minulle! Joskus reittiä etsiessä ei välttämättä muista iloita siitä, että on ylipäätään vielä kartalla! Ja vaikka tiet ovat erilaisia, ei toinen ole välttämättä toista parempi, erilainen vain. Ja eiköhän se määränpääkin lopulta selviä, kunhan vain reippaasti jatkaa eteenpäin. Ihan "oikeissa" risteyksissä narsissit ja tulppaanit kukkivat täällä viimeisiä kukkasia. Pyöräillessä nyt iltasella kotia kohti, yllätyin ilta-auringossa tanssahtelevien pikkuhyttysten määrästä. Pukeutuminen on haastavaa; aamulla oli +6 astetta, päivällä +20. Katukuvassa näkee kaikkea shortsien ja untuvatakkien väliltä.

Sielläkin ollaan kohta astumassa uudelle tielle. Onneksi mukana ovat maailman parhaat liikenteenohjaajat ja autokin on täynnä mukana seuraavia kanssamatkustajia. Olette ajatuksissa!

Ulkosuomalainen

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän sairaala tiedä asian parhaiten ja kun sieltä on sanottu että saa käydä vieraita niin saa käydä. Johan monen viikon eristyksessä tulisi hulluksi (jopa sellainen erakko kuin minä). Tsemppiä!!! Nähdään. Muistahan lähettää paljon pestävää. t. pyykkäri

Heikki Honkala kirjoitti...

Niin kaunista ja niin lohdullista. Kiitos!

Heikki Honkala kirjoitti...

Vieraat vastaavat itse siitä, että ovat terveitä. Tämä on varmaan koettu riittäväksi käytännöksi. Lisäksi maski ja lateksisormikkaat auttavat.

Heikki Honkala kirjoitti...

Tunnustan että olen joissakin käytännöissä ollut hieman uppiniskainen. Olen kuitenkin mielestäni sisäistänyt asian tärkeyden ja yritän tsempata. Minulle ei ole annettu ihmisten tapaamisesta noin tiukkoja ohjeita.

Viime aikoina olemme pariin otteeseen kysyneet neuvoakin osastolta.

Kiitos Pyykkäri! Täältä tuleekin aiempaa enemmän pestävää, koska asu pitää vaihtaa joka päivä.

Heikki Honkala kirjoitti...

Mukava kuulla sinusta Ulkosuomalainen. Olen mielissäni, kun kirjoituksistani tuntuu olleen sinulle apua noin haastavissa tilanteissa. Hyvältä tuntuu. Mukavaa, kun viihdyt yhä mukana. Täälläkin on tienhaara justiin kohdalla. Huomenna ratkeaa voidaanko hoitoja aloittaa vai siirtyvätkö myöhemmälle. Kiitos lämpimistä ajatuksistasi!