Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

tiistai 2. elokuuta 2016

Residenssi


Kuvia uuden residenssini ikkunanäkymistä.




Vasemmalla Merimelojien vaja ja sitten Soutustadion

Kesärannan torni nököttää keskellä metsää




Olen saanut ensimmäisen anoksen uutta lääkettä Epstein Barrin virukseen. Homma oli niin tarkkaa, että alkuun verenpaineeni mitattiin varttitunnin välein.

Olen ollut tyytyväinen, koska viimeiset verikokeet on otettu katetrista.

Odottelen noutajaa heräämöön. Siellä vanha katetri poistetaan ja asennetaan uusi.


Hb  89 (87)
Leuk. 6.8 (3.8)
Neutr. 0.94 (1.05)
Tromb. 113 (119)
CRP 40 (143)

4 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Muutan tuohon aivan lähelle eli Paciuksenkadulle, syöpäklinikkaa vastapäätä, ensi viikolla. siis onhan tuo Meilahden sairaalaa? Olen aivan uusi helsinkiläinen ensi viikosta lähtien

Heikki Honkala kirjoitti...

Tervetuloa stadiin! Tuossa viimeisessä kuvassa näkyy ikkunoiden läpi Meilahden tornisairaala eli Hilton. Eiköhän se juuri ole virallisesti Meilahden sairaala. Niin kuin tunnut tietävän, alueella on vaikka kuinka monta sairaalaa.

Leena kirjoitti...

Kiitos, Joo, tulen vuodeksi töihin, tai siis ainakin vuodeksi. Olen ajatellut, että voisin taas lähteä syöpätukihenkilöksikin siellä. Jos siellä on tarvetta, minähän olen näitä aggressiivisen lymfooman sairastaneita. Onnekas olen ollut, siitä on jo seitsemän vuotta, ja kaikki on edelleen kunnossa. Toivon totisesti, että sinutkin vielä siellä saavat kuntoon. Naamakirjasta, tai jostakin blogista, luin hiljattain jostakin miehestä, joka on ollut lähes samanlaisessa tilanteessa kuin sinä, mutta on nyt päässyt kuiville. Onko tuttu tapaus? Ihan nyt vuoden sisällä.

Heikki Honkala kirjoitti...

No olemmekin sitten kohtalontovereita, koska minäkin sairastin lymfooman vuonna 2014. Hieno ajatus tuo syöpätukihenkilöksi alkaminen. Kannustan. Syöpäyhdistys on Helsingissa Liisankadulla. Hiltonin aulassa on heillä päivystys joten sitäkin kautta voi saada yhteyden. En muista lukeneeni mainitsemaasi tarinaa, mutta täytyy tässä selviämismahdollisuudetkin olla, kun näin hoitoihin panostetaan. Lykkyä hankkeisiisi.