Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

tiistai 14. heinäkuuta 2015

Kiehtova koukutus

MyHeritage-sukututkimusjärjestelmä tuntuu toimivan koukuttavasti. Se etsii yhteyksiä eri harrastajien sukupuiden väleiltä ja ehdottaa yhdistelemisiä.

Selvisi, että siskonpoikani on kirjannut sukupuutaan vanhempiensa perheen ja isoisänsä osalta. Laitoin hänelle ehdotuksen puiden yhdistämisestä. Hänen puussaan tosin osa on salattua tietoa, mikä ilmeisesti jää minunkin puussani salatuksi ulkopuolisilta.

Yksi osuma koskee Hanskin sukua, johon kytkeydyn isäni äidin kautta. Ylläpitäjän nimi on tuttu, joten sieltäkin löytynee hyvä kytkentä.

Lisäksi on tarjolla kanadalaisen Mae Bailyn sukupuu, jonka yhdysreittiä en osaa arvata, sekä amerikkalaisen Kathleen Briggsin, joka yhteys saattaa liittyä Rogelin sukuun.

Tarjolla on myö yhteys Marjut Siermalan puuhun, jossa yhteys näyttää syntyvän äitini äidin kautta ja Pentti Hyvärinsen juuriin, jonka reitistä en osaa sanoa.


Jotta tämä olisi MyHeritagelle bisnes, ainakin osa tällaisista tarjolla olevista herkuista voi maksaa lisää. Sivulle ponnahtelee ehdotuksia Premium-sopimuksen tekemisestä. Olen jo ottanut jonkun maksullisen ohjelman käyttöön. Nyt en osaa sanoa, onko sen edut jääneet siirtymättä tiliini vai pitäisikö päivittää sopimus. Jälkimmäisessä tapauksessa sitten tietysti tarjoutuu taas herkkuja lisähinnalla käyttöön. Ei nämä hinnat tosin kuukausitasolla huikeita ole.

Ei kommentteja: