Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

lauantai 11. heinäkuuta 2015

Pedofilia ja vanhoillislestadiolaisuus, täydennys

Sain yhteydenoton henkilöltä, joka on Jani Kaaron artikkelin neljännessä luvussa käsitellyn tapauksen asianosainen. Hänen mukaan tässä luvussa on paljon virheitä.

Koin tarpeelliseksi tuoda tämän asian esiin, mutta enempää en halua täällä tätä yksittäistapausta käsitellä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Valitettavasti tosiaan Kaaro on kirjoittanut artikkelinsa selvästi huolimattomammin kuin mikä hänen tasonsa on yleensä kirjoituksissa ollut. Hänet on opittu tuntemaan laadukkaiden ja hyvin argumentoitujen tekstien tekijänä.

Oli hyvä että hän aiheeseen tarttui, mutta se olisi vaatinut vakavampaa paneutumista kuin mihin hän oli tällä kertaa valmis. Kyseessä on ilmeisesti jonkinlainen vasemmalla kädellä kirjoitettu välityö koska hän laatii parhaillaan laajempaa artikkelia valemuistoista. Sen valmistelun yhteydessä hän päätyi ottamaan vl-liikkeen pedofilian yhdeksi osaksi tematiikkaa ja sai sillä itselleen netissä paljon julkisuutta.

Kaarokin sitä yksityisyrittäjänä tarvitsee, niitä klikkauksia.

Heikki Honkala kirjoitti...

Kiitos kommentistasi. Tuo voi hyinkin pitää paikkansa, mitä kirjoitit. Minua hiukan epäilyttää, mahtavatko valemuistot selittää kovinkaan montaa tapahtuneista tragedioista, mutta varmaan hyvä, jos asia tulee käsitellyksi tältäkin kantilta, kunhan se tehdään huolellisesti.