Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

maanantai 6. heinäkuuta 2015

Osaoloneuvos suunnittelee ajankäyttöä

Olen syksystä lähtien osa-aikaeläkeläinen, joten osaoloneuvoksen on syytä miettiä, mitä tehdä lisääntyneellä vapaa-ajallaan. Tutkailin työväenopistojen ja Aallon TaiKin avoimen tarjontaa.

Työkkärissä haluaisin mieluiten osallistua taideteosten kehystämiskurssille. Olisi mukava, kun voisin tehdä omat työt valmiiksi aivan ripustusvaiheeseen asti. En valitettavasti löytänyt sellaista. Pari vuotta sitten kurssi tuohon tarpeeseen oli tarjolla, mutta myöhästyin ilmoittautumisessa. Harmi, jos niitä ei enää pidetä. Voisin mennä myös johonkin ruotsin kielen keskusteluryhmään. Mahtaisivatkohan kemoaivoni toimia. Jotakin maalaushommaa voisin myös etsiskellä, koska on hyvä, että jokin jatkuva toiminta pitää omaa tekemistä yllä.

Taikin tarjonta pysyttelee samankaltaisena vuodesta toiseen. Olen jo käynyt kiinnostavat taiteen tekemisen kurssit. Sarjakuvailmaisu I on tarjolla. Se ei aivan mahdottomasti sytytä, mutta nyt voisi aloittaa ykkösestä ja kokeilla. Siihen tulee varmaankin jatkokursseja, joten asiassa voisi edistyä. Johdatus valokuvaukseen olisi myös kiinnostava, kun kuvia kuitenkin otan jatkuvasti. Tarjolle tulee myös Sarjakuvan ja elokuvan käsikirjoittaminen. Se voisi olla hauskaa, mutta johtaa vain käsikirjoitusvaiheeseen. Olisi mukava saman tien toteuttaa hanke.

Vaimoni tulee olemaan talvella neljä kuukautta Nizzassa. Nämä kurssit voisivat olla myös lääkettä tuon ajan yksinäisyyteen.




Ei kommentteja: