Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

perjantai 17. heinäkuuta 2015

Pappaa puettiin taas

Rillivarkaat ovat taas mummolan väen ilona. Eilen pappa kävi tyttöjen kanssa kaupassa ja hämmästyi, kuinka kiltisti he olivat kaupassa. Pappa vei heidät jäätelökaapille. Naapureita tuntui huvittavan, kun pappa muka aprikoi, onko ilma liian kylmä jäätelölle ja tytöt tietysti perustelivat ajan sopivuutta. Toinen totesi syöneensä jäätelöä talvellakin. Jätskit ostettiin.


Paluumatkan alussa pappa kyseli, onko jäätelö hyvää. Kuului kummallakin olevan. Kun pappa myöhemmin kysyi samaa asiaa, nuorempi valisti, että kun jäätelö oli hyvää eikä se muutu, se on edelleen hyvää.

Tämä vierailun innovaatio on se, että vanhempi käyttää löytämään mummon varmaan ainakin 15 vuotta vanhaa kännykkää television kaukosäätimenä ja pappa on televisio. Kanavilla hypätään tiuhaan. Papan TV-ohjelmatarjonnassa tosin risteilee Metsäradiota, Maamiehen tietolaaria ja sen sellaisia.

Luulen, että vaimoni täytti 45, kun ostin hänelle tuona punakuorisen nokialaisen. Kuvioon liittyi semmoinen kepponen, että olin kirjannut oman numeroni luuriin nimellä "Minä rakastan sinua" ja vaimoni sai löytää soivan puhelimen, jossa näkyi tuo teksti.


Vanhempi jatkoi papan pukemisleikkiä ja tulos näyttää tällä kertaa tällaiselta.

Ei kommentteja: