Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

lauantai 25. heinäkuuta 2015

Nielaisin sukutiedon ennen kuin tipahti



Harmi, olisi ollut hyvä sukutieto kerrottavaksi jälkipolville. Mummoni isän asuminen tässä Naantalin Mannerheiminkatu nelosessa on kovin epävarmaa.

Sain tänään kiinni rouva Veijosen. Hän ei ensin muistanut koko asiaa. Vähitellen hänelle palautui mieleen. Hänellä on itsellään sukupuussaan nimi Sjöberg eikä kovin kaukanakaan. Hänen ystävänsä oli aikoinaan asiaa selvittänyt. Hänen sukulaisensa on asunut Naantalissa 1900-luvun alussa. Ystävä oli saanut selville, että sukupaikka on jossakin Kuparivuoren suunnalla. Ei kovin kaukana Mannerheiminkadusta, mutta kuitenkin toisaalla.

Veikkaan, että tuossa kontaktoinnin yhteydessä Jouko Sjöbergille oli selvinnyt, että rouva Veijosen sukulainen on asunut Mannerheiminkatu nelosessa. Hän varmaan soittaessani oletti ilman muuta, että minä puhun samansta Sjöbergistä. Veijosen sukulainen on kuitenkin jo lapsena muuttanut pois, ilmeisesti Saloon.

On tietysti mahdollista, että rouva Veijonen ja minä olemme sukulaisia, mutta kovin epävarmoilta tiedot tuntuvat. Veijonen tapaa kyseisen ystävänsä huomenna, joten saattaahan olla, että jotakin selviää.

Ei kommentteja: