Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

perjantai 17. heinäkuuta 2015

Tekisinkö videon Maalahdesta?

Minulla on runsaasti videomateriaalia Maalahdesta, jossa olevassa mökkikylässä olimme muutaman yön majoitettuina äskeisellä lomareissullamme. Olen ajatellut tehdä koosteen paikkakunnasta. Meri antaa oman viehättävän leimansa kunnalle. Lisäksi keskusta on viehättävä vanhoine taloineen.




Olisiko siitä kukaan kiinnostunut? Ehkä ei?

Mieleeni on jopa tullut, että lähettäisin siitä Youtube-linkin jollekin pitäjän kunnantalossa. Saisivat käyttää sitä, jos haluavat.

Pikkuisen kaihertaa, kun yksi nuori kaveri tuli tiukkana puhuttelemaan minua, kun kuvasin paikallisen S-Marketin pihassa. Käsittääkseni yleisellä paikalla saa aika vapaasti kuvata. Hän ei pitänyt siitä, että joukko hänen kavereitaan tuli videolle ja hänen mopoautonsa hänen sitä ajaessaan.
Videoni saattaisi jopa pikkuisen hyödyttää hänen kuntansa turistibisnestä, jos viitsisin tehdä sen.
Jostakin syystä videokameran käyttö herättää tunteita, vaikka kännyköillä tehdään samaa ja lisäksi otetaan kuvia.

Maalahdesta voisi koostaa mukavia merenrantatunnelmia ja puutaloidyllejä. Toisaalta se saattaisi olla turhaa, jos ei ketään kiinnosta. Voisin vapauttaa tilaa läppärissäni siirtämällä kyseiset videonpätkät ulkoiselle kovalevylle. Kone virkistyi jo mukavasti tänään, kun siirsin edellisen videoni raaka-aineiston pois siitä. Senkin ajan voisin käyttää maalaamiseen, vaikka tosin tarvitsen muitakin puuhia siihen rinnalle, kuten olen kertonut.

Mikä neuvoksi?


 


Ei kommentteja: