Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

tiistai 29. syyskuuta 2015

Ufologit

Nurmijärvellä toimi aikoinaan yhdistys, jonka nimi oli Nurmijärven Interplanetistit. He tekivät ufo-havaintoja.

Sellaita toimintaa näyttää olevan vieläkin. Dokumentti Linnunradan käsikirja ufologeille kertoo alan harrastajista. Ohjelma on nähtävissä vielä viisi päivää. Ufoista kiinnostuneilla on valtakunnallinen seura Suomen Ufotutkijat Fufora ja netistä löytyy seuran ylläpitämä Ufohavaintotietokanta.

On vähän vaikea sanoa, mitä ufologeista ajattelisi. Dokumentti tuo mieleen sen, mitä kuulin ja näin aikoinaan Nurmijärvellä. Eräs lähellämme tuolloin asuva aikuinen mies kertoi eräästä Räsäsestä, että tämä on kyllä ollut ufon kyydissä, mutta ei hänelle ole paljastettu voimaa. Sama kaveri sanoi, että Mars on lähin maata oleva paikka, jossa on elämää.

Räsänen oli aikoinaan lööpeissä, kun hänen luonaan kävi potilaista ja hän lääkitsi heitä jodilla.

Tiesimme, missä Räsänen asuu ja ajoimme kerran hänen talolleen. Ketään ei ollu kotona, mutta uskokaa tai älkää,  pihassa oli ufo. Se oli rungoltaan suunnilleen sen muotoinen kuin ufojen väitetään olevan ja siinä oli läpinäkyvä kupu päällä. Kun kurkistimme sisään, näimme jonkinlaisen ohjaamon. Kummallista, että siellä oli vanha puinen tuoli. Ei näyttänyt sellaiselta, että voisi lentää. Räsäselle ei oltu paljastettu voimaa.

Ainakin ufologit tuntuvat olevan tosissaan asiassaan.









Ei kommentteja: