Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

perjantai 15. tammikuuta 2016

Lääkäreiden konsensus tilanteesta

Tähänastisten tulosten perusteella lääkäreiden konsensus on, että antibiootti- ja sienilääkekuuriani jatketaan maanantaihin asti. Tulkitsen tilanteen alkavan näyttää siltä. että sientä ei todennäköisesti ole elimistössäni. Lääkärin mukaan se voi silti sinne jäädä. Tutkimuksilla ei voida saada sataprosenttista varmuutta.

Maanantaina otetaan verikoe. Maanantaina päätetään jatkosta. Ilmeisesti on mahdollista, että jäädään vielä odottamaan veriarvojeni nousua ennen kuin voidaan antaa seuraavat sytostaatit. Tuntuisikin paremmalta lähteä uuteen sytostaattikierteeseen 87:ä korkeammasta hemoglobiiniarvosta.

Olisin päässyt kotiin jo tänä iltana, mutta halusin vielä jäädä, koska minulle oli tulossa illalla vieras. Sitä ennen kävi toinenkin vieras, joten päivästä tuli sosiaalinen. Lämpimät kiitokset teille vieraat, kun annoitte aikaanne!

Saan aamulla osastolla yllämainitut lääkkeet, pääsen kotiin, mutta tulen illalla saamaan uudet lääkeannokset kuten sunnuntaiaamuna, -iltana ja taas maanantaiaamuna. Tuntuu rankalta juosta edestakaisin, täytyy levätä välillä riittävästi.

Ei kommentteja: