Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

lauantai 28. maaliskuuta 2015

Hömpsöilyä


Huh! Sain toisen kurssin arvioinnin valmiiksi. Homma ei ole erityisen vaikeata, mutta hieman sellaista nyhräystä. Rutiinista on valtavasti etua, kun on oppinut nopeasti poimimaan oleellisen. Pitää vielä miettiä, miten oppimisalustan saisi toimimaan virtaviivaisesti arvioinnin kannalta. Ehkä näillekin olisi blogi ollut hyvä vaihtoehto. Oli pää välillä aika sumuinen.

Rillivarkaat ovat täällä ilonamme. Papan tehtävinä on hompsötellä, vempuloida ja olla rillivarkauksien kohteena.Tämän päivän innovaatio oli, että koodilla 321 pääsee ylös ja koodilla 123 alas tai irti papan ansasta. Halaileminenkin on tärkeää. Hintalehden lukua on jo tilattu.

On myös saunottu. Viisivuotias saunottaja harjoitteli löylyn heittoa. Heitto alkoi jo sujua, mutta saunottaja alkoi kärsiä kuumuudesta. Sitten papalla oli kaksi pientä saunottajamuijaa, kun oltiin pesuhuoneen puolella. Pesivät pappaa ja kaatelivat kuupalla vettä päälle. Pesualue tosin rajoittui lähinnä mahaan. Vanhempaa kiinnosti enemmän vaahdon kerääminen.

Kiva, että työt on tehty ja voi keskittyä mukavaan lauantaiehtoon viettoon.


Ajatella, että voi olla ikävä ihmistä, jota ei ole edes nähnyt. Ikävöin pientä, joka viettää elämänsä ensimmäista päivää.



Ei kommentteja: