Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

torstai 12. maaliskuuta 2015

Videopähkäilyä


Tarkoituksenani oli tehdä tänä aamupäivänä opastusvideoita viimeisen jakson kurssisarjalle. Kävikin niin, että uni maistui ja nousin sängystä vasta yhdeksän jälkeen. Se oli varmaan toipilaalle tarpeellista.

Ajattelin tehdä kyseiset videot käytössämme olevalla Dream Brokerin palvelulla, jossa videot voi tehdä tietokoneella suoraan nettiin ja editoida siellä. Valitettavasti systeemi olikin muuttunut siten, että en päässyt vanhoilla tunnuksillani sisään. Meni sitten räpellykseksi ja lähden tässä pikkuhiljaa koululle.

Pääsy systeemiin saatiin kuitenkin kuntoon. Sain katsoa systeemissä syöpää edeltänyttä naamaani, kun löysin vanhan kokeiluni.

Aion katsoa, ovatko editointimahdollisuudet mielestäni riittävät. Jos ovat - ja todennäköisesti ovat -, voisin tehdä tämän erän tällä sovelluksella. Dream Brokerin palvelu on kehitty yritysten videointitarpeisiin.

It-puolelta koululla kannustetaan luopumaan vanhoista VHS-videoista. Eivät ne tosiaan olekaan nykyaikaa. Nyt joudumme kantamaan erillistä laitetta luokkaan tarvitessamme. Sen liittämisessä tahtoo taidot ja kärsivällisyys loppua kesken. Harmi vain, että tuntuu aika hitaasti tulevan korvaavia videoita tarjolle. Ajanmukainen ratkaisu olisi, että videoita voisi katsoa suoraan netistä.

Nyt kouluun.

Ei kommentteja: