Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

lauantai 7. maaliskuuta 2015

Tervetuloa aikamatkalle!


Ajatelkaa miltä tuntuu tavata kaukana muinaisuudessa tai kaukana tulevaisuudessa eläviä ihmisiä. Tämä virke on tietenkin virheellinen, koska aivan siitä ei ole kysymys.

Maailmassa on primitiivisiä heimoja, jotka elävät samaa aikaa kanssamme, mutta joiden todellisuus on jotakin aivan muuta kuin meidän.

Olen löytänyt Youtubesta vidoita, jotka kertovat tällaisen heimon jäsenten kohtaamisesta länsimaisen nykyihmisen kanssa. Jotakin tuollaista varmaan olisi, jos kohtaisimme joitakin meitä edistyneempiä avaruusolioita. Ollaan hyvin hyvin varuillaan ja ihmetellään erilaisia esineitä.




Tässä videossa tavataan Toulambi -heimon jäseniä. Video on luultavasti 80-luvulta. Arvelen, että nykyään ei näin toimittaisi vaan annetaan heimojen elää omissa oloissaan. Länsi-ihmisten tapaaminen voi olla hyvin kohtalokosta, koska heimolaisilla ei ole samanlaista immuunisuojaa.

Toulambit elävät luulatavasti paljon meitä lyhyemmän elämän, mutta silti voi miettiä, kenen elämä on kohtuullisempaa. Heimolaiset saattavat olla varsin onnellisia, jos eivät ole varakkaampien kanssa tekemisissä.

Jos ajattelemme ilmastomuutosta, toulambien elämä on varmasti kestävämpää kuin meidän. Me itse asiassa pilaamme maailmaa, jossa hekin ja heidän jälkeläisensä elävät. Ei kuulosta reilulta.

Minusta tässä on meillä kovasti ajattelemisen aihetta.



2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan, blogissani on sinulle haaste! Otatko vastaan ; )
http://katriinanpuhdistus.blogspot.fi

Heikki Honkala kirjoitti...

Kiitos haasteestasi Virpi. Hyväksyn.