Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Tärkeä päätös


Sain koululta myönteisen osa-aikaeläkepäätöksen! Haluan uskoa, että väen vähennys ei koske minua, kun sain tämän.

Jatkoin aamulla mutapainia Applen mainion puhelinneuvonnan kanssa. Tiedostojen siirrossa päästiin eteenpäin, mutta ei perille, koska minun piti lähteä töihin. Täytyy tunnustaa, että Applen kaverit ovat lehmänhermoisia kestäessään kaikkia minun tunarointejani, kun näpyttelen konetta heiltä tulevien ohjeiden mukaan.

Meillä oleva kolmen teran ulkoinen muisti pitäisi alustaa uudestaan Macille sopivaksi ja ensin siellä jo olevat tiedostot pitäisi siirtää muualle. Päätin pelata varman päälle ja kävin ostamassa keskustan 1Storesta neljän teran ulkoisen muistin, joka juuri alustuu Macille sopivaan formaattiin. Eiköhän se tästä. Videot tulevat viemään paljon tilaa, joten tämä saa palvella niiden säilytyspaikkana. Kolmen teran muistiin laitetaan kaikki Windows-tavara.

Keskustan 1Storessa oli erittäin pätevä myyjä, joka osasi selkeästi kertoa asioiden merkityksistä. Oli ilo saada todella tasokasta asiakaspalvelua. Hän myös kertoi, että Microsoftilla on oikein hyvä pilvipalvelu ja kertoi iCloudin vastaavan puutteista. Tällainen herättää luottamusta.


Ei kommentteja: