Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

maanantai 2. maaliskuuta 2015

Vauhtia ja neuroilua


Vipinää, vipinää. Kävin koulun jälkeen Itiksessä ostamassa läppärille vakuutuspaketin, joka sisältää kolmeksi vuodeksi puhelinneuvontapalvelun ja jonka pitäisi säästää hermoja.

Kävin samalla katselemassa Gigantissa konetta, jolla voisin siivota partaani. Oli tietenkin runsaudenpulaa ja juuri se malli, joka olisi kiinnostanut, oli lopussa. Tarjolla on yhdistelmälaitteita, joilla voi myös ajaa tukkaa, sekä pelkästään parran trimmaukseen tarkoitettuja aparaatteja. Joissakin oli pituussäätö millistä senttiin ja joissakin enemmän. Vaikea arvioida mikä olisi tarve. Entä jos haluan Hemingway -parran?

Lähdössä pariterapiaan ja sitten kylään. Nämä varhaiset aamuherätykset ottavat lujille.

Tunnistan itsessäni uupumuksen merkkejä, joiden toivon olevan tilapäisestä vauhdista johtuvia. Eilen töppäilin liikenteessä oudon paljon. Pikkuisen neurovaivakin pilkahtelee.

Huilaa mies!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikös Kikantilla ole vielä se systeemi, että voi ostaa tavaran nettikaupasta ja hakea halutusta myymälästä? Joku Collect store tms. Ainakin itse olen ostanut roinaa ja hakenut sen sitten haluamastani Kikantista.

Heikki Honkala kirjoitti...

Ainakin Verkkokaupasta voi tietääkseni ostaa netistä siten, että voi sitten hakea tavaran myymälästä. Tosin heillä ei taida montaa myymälää olla. Gigantista en tiedä.