Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

maanantai 9. maaliskuuta 2015

Taistelu jatkuu 4 ym.


Vietin taas tänään pitkän tovin Applen asiakaspalvelun kanssa puhelimessa. Näyttää siltä, että pääsen eteenpäin. Nyt opin miten voidaan siirtää valmis video ulkoiseen muistiin sillä tavoin, että iMovie saa siihen kontaktin ja siihen voi ilmeisesti tehdä muutoksia. Videon lisäksi tulee iMovieen näkyviin footage, jossa on leikkeet. Nyt en ole varma, onko leikkeet mukana siten, että niitä voisi pidentää. Se merkitsisi, että leikkeistä karsittu materiaali olisi vielä tallella.

Epäselvää on vielä, miten käy niiden raakamateriaalileikkeiden, joita en ole ollenkaan ottanut videoon. Täytyy selvittää.

iMoveissa käytetään termeja projekti, kirjasto ja tapahtuma. En vielä ymmärrä niiden täyttä merkitystä enkä keskinäistä hierarkiaa.

Videohommat alkavat kyllästyttää nyt. On ollut niin paljon selvitettävää. Ukrainan kriisiä käsittelevä tilaisuus oli mielenkiintoinen. Yritän työstää pikkuhiljaa videomateriaalia, kun tulin luvanneeksi sitä nettiin.

8.3.2015


OP-keskuksen rakennus etenee. Nyt on lovimainen syvennys jo näkyvissä. 






Jaloleinikki on uusi tuttavuus. Naistenpäiväksi ostamani kimpun kukat laajenevat auetessaan. Toivat tuoreina kullerot mieleen. Avautuvat kuin pionit.









Ei kommentteja: